Кримінальна відповідальність OnlyFans Коли я починала створювати контент для OnlyFans, навіть уявити не могла, що моя діяльність може стати підставою для уваги з боку державних органів. Для мене це був спосіб самовираження, творчості та фінансової незалежності. Але все змінилося, коли в одного з моїх колег був обшук через підозру в порушенні законодавства, пов’язаного з розповсюдженням контенту. Саме тоді я почала шукати інформацію про кримінальну відповідальність OnlyFans https://www.actum.com.ua/blog-3-1/kryminalna-vidpovidalnist-onlyfans в Україні й натрапила на юридичну компанію «Актум». Вони одразу викликали довіру: чітке розуміння теми, професійний підхід, конфіденційність. На консультації мені пояснили, які ролі можуть вважатися ризикованими, які дії можуть розцінюватися як порушення закону, і що робити, щоб себе захистити. Особливо мене вразило, як детально вони проаналізували мій випадок, надали шаблони договорів, консультації щодо податкових зобов'язань і навіть поради на випадок, якщо мене викличуть на допит. Завдяки ним я відчуваю себе захищеною, продовжую творити контент і водночас дотримуюсь закону. «Актум» – це не просто юристи, це союзники в дуже делікатній сфері. Усім, хто працює на OnlyFans, раджу не відкладати, бо кримінальна відповідальність – це не міф, а реальність, до якої треба бути готовим.
top of page

Rappers and Rabbis Group
Public·192 members
6 Views
bottom of page

Ministry Church is one of the most committed church ministries that our senior pastor started in January 1975 after having a profoundly transformative experience with the Lord. In addition to serving as an evangelist for more than 45 years, he spent 30 years of his life serving in the United States Marine Corps before retiring. Driven by his enthusiasm for evangelization, he founded The Midnight Cry evangelistic ministry in 1977.